Βελτιώσεις στο format των εξετάσεων γλωσσομάθειας ESB

 In ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το πτυχίο ESB (English Speaking Board) είναι οι εξετάσεις αγγλομάθειας του πανεπιστημίου Central Lancashire, όπου στην Ελλάδα διοργανώνονται από το EUROPALSO. Το ESB level 1 αντιστοιχεί στο Lower (B2), το ESB level 2 αντιστοιχεί στο Advanced (C1) και το ESB level 3 αντιστοιχεί στο Proficiency (C2).

Βελτιώσεις στo Format των εξετάσεων ESB

Κάθε επίπεδο της εξέτασης ESB αποτελείται από πέντε μέρη. To ESB TEST αξιολογείται στα 100 και η κάθε ενότητα αντιστοιχεί στο 20%. Τα αποτελέσματα συμψηφίζονται μεταξύ τους και η βάση είναι το 55% επί του συνόλου της βαθμολογίας. Οι εξετάσεις διεξάγονται 2 φορές το χρόνο, Δεκέμβριο και Μάιο και τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα 2 μήνες αργότερα.

Οι εξετάσεις του Μαΐου ολοκληρώθηκαν και σίγουρα κάποιοι από εσάς έχετε αγωνία για τα αποτελέσματα, και κάποιοι ακόμα άγχος για την επόμενη εξεταστική περίοδο που θα δώσετε για το πτυχίο ESB. Καλό είναι όμως να έχετε στο μυαλό σας ότι τα μέτρια επίπεδα στρες οργανώνουν καλύτερα τις προσπάθειές σας. Η διατήρηση της ψυχραιμίας σας και η σωστή διαχείριση του χρόνου είναι δύο παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχή αντιμετώπιση των εξετάσεων και την επίτευξη του στόχου σας.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Martolstudies (μέλος του Europalso Society) σας προτείνει να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε για το πτυχίο ESB , καθώς και να δείτε αναλυτικά τα NEW ESB FORMAT FROM DECEMBER 2017 όλων των επιπέδων και να κάνετε εξάσκηση στην δομή και το περιεχόμενο του πτυχίου.

Βελτιώσεις στo Format των εξετάσεων ESB

Στο Martolstudies δε σταματάμε ποτέ την επιλογή του κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και μέσου για τους μαθητές μας  αλλά και για όλους τους επισκέπτες της σελίδας μας. Ελάτε στο Martolstudies να σας δείξουμε τον τρόπο για να πετύχετε στα πτυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία των Αγγλικών και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε.

Βελτιώσεις στo Format των εξετάσεων ESB

Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Πρόγραμμα εξετάσεων Cambridge English