Ξεκινούν οι GR80s ξεναγήσεις, στην Τεχνόπολη

 In ΕΛΛΑΔΑ

Έμπειροι GR80s ξεναγοί μας προσκαλούν να θυμηθούμε, να ξαναζήσουμε ή να γνωρίσουμε για πρώτη φορά όλες τις πτυχές της δεκαετίας του ’80 και τα γεγονότα που τη σημάδεψαν. Μας συστήνουν στα GR80s, την επιμελητική ματιά, μας καλούν να αλληλεπιδράσουμε με τα εκθέματα ενώ μας αποκαλύπτουν και κάποια μικρά… μυστικά που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν!

Η διαδρομή μας στα eighties όμως δεν σταματά εδώ…

Από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, μπαίνουμε στη χρονοκάψουλα μέσα από μια ξεχωριστή θεατρική ξενάγηση. Ένας ηθοποιός-ερμηνευτής μεταμορφώνεται σε νοικοκυρά της εποχής, ψηφοφόρο, οπαδό του ροκ, διάσημο μόδιστρο, φοιτητή. Μας καλεί να τον επισκεφτούμε στο διαμέρισμά του για τσάι, συμπάθεια και φοντάν, να συμμετάσχουμε σε προεκλογική συγκέντρωση με πλαστικά σημαιάκια, να κάνουμε αφισοκόλληση, να παίξουμε Space Invaders στα ουφάδικα και να χορέψουμε μαζί του ξέφρενα στη ντίσκο!

Get that beat λοιπόν! Φόρεσε τις βάτες, το ακρυλικά κολάν ή το flight σου, πάρε το 040 της γραμμής και ετοιμάσου για το πιο… συναρπαστικό ταξίδι στη δεκαετία του Ογδόντα!

Τεχνόπολης : Πειραιώς 100 Γκάζι

Πληροφορίες

Ομαδικές ξεναγήσεις ενηλίκων

Τρίτη & Τετάρτη, 12.30

Πέμπτη & Παρασκευή, 18.00

(Από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017)

Κόστος: 6 ευρώ/άτομο

Θεατρική ξενάγηση #WeareGR80s

Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή, 19.00

(Από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017)

Κόστος: 8 ευρώ/άτομο

Απορίες στο τηλέφωνο στο 2130109325

Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Υποψήφια και πάλι η Αθήνα για καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός 2017 – ψηφοφορία έως τις 10 Φεβρουαρίουdocumenta14 - Tο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς, σε ένα μήνα στην Αθήνα