επαγγελματικά αγγλικά

Career Paths – ESP English for Specific Purposes

(Αγγλικά για επαγγελματικούς σκοπούς)

Επίπεδα από A1 μέχρι και B1+

Τα συγκεκριμένα μαθήματα και βιβλία έχουν σχεδιαστεί από καθηγητές και φοιτητές σε επαγγελματικά σχολεία και κολλέγια ώστε να βοηθήσουν εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν τις γλωσσικές ικανότητες και την ορολογία που χρειάζονται για να πετύχουν στο επάγγελμα και τη θέση που έχουν επιλέξει.

Τα μαθήματα και τα βιβλία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα 70 ειδηκοτήτων όπως :

Λογιστική, Επιχειρησιακά Αγγλικά, Μαγειρική, Μηχανική περιβάλλοντος, Δημισιονομία, Αλιεία, Υπηρεσίες Εστίασης, Ξενοδοχεία και Τροφοδοσία, Πληροφορική, Νομική, Διαχείρηση υλικού, Διοίκηση, Μηχανική, Ιατρική, Νοσηλευτική, Φυσιοθεραπία, Γραμματεία, Τουρισμός…

Διαβάστε περισσότερα …

 

Σημαντική σημείωση:

Η αγγλική γνώση όλων των ειδηκοτήτων πιστοποιείται κατόπιν εξετάσεων από το Πανεπιστήμιο του Greenwich.

Οι εξετάσεις διενεργούνται σε συνεργασία με το University of Greenwich, την Express Publpishing και με την UNICERT, έναν φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού με ευρύτατη αναγνώριση στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία. Η UNICERT είναι πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) καθώς και από το Ε.Σ.Υ.Δ.(Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης). Το εξεταστικό σύστημα της UNICERT διεξάγεται σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Πληροφορίες για την πιστοποίηση τις εξετάσεις και τα πιστοποιητικά δείτε εδώ…

Επικοινωνηστε μαζι μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search