Τρέχουν 90 προσλήψεις στο Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.

 In ΕΡΓΑΣΙΑ

Θα καλύψουν θέσεις ταξιθετών και ελεγκτών εισόδου στους χώρους εκδηλώσεων της Αθήνας

Νέο προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.». Οι νέοι συνεργάτες θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2017.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα προσλάβει 90 άτομα οι οποίοι θα καλύψουν θέσεις ταξιθετών και ελεγκτών εισόδου στους χώρους εκδηλώσεων της Αθήνας.

Για τις συγκεκριμένες θέσεις απαιτείται απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (WINDOWS XP, MS OFFICE, INTERNET), καλή γνώση αγγλικών, επίπεδο Β2, (επιθυμητή 2η ξένη γλώσσα), άριστη επικοινωνία στην εξυπηρέτηση του κοινού, υπευθυνότητα, ενδιαφέρον για τον χώρο του πολιτισμού, δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες. Επιθυμητή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση. Σε περίπτωση πρόσκλησής τους στη σχετική συνέντευξη που θα ακολουθήσει, θα πρέπει να καταθέσουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε ευκρινείς φωτοτυπίες των πρωτοτύπων).

Όπως γράφει το dimosio.gr, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους μέχρι τις 2 Μαΐου, ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε (στη διεύθυνση: www.greekfestival.gr). Διευκρινίσεις και πληροφορίες παρέχονται από την Εταιρεία, οδός Ηπίτου 8, Σύνταγμα, 10557, Αθήνα, τηλεφωνικό κέντρο 210-9282900, από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας.

Πηγή

Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Σε ποιους κλάδους θα γίνουν προσλήψεις τους επόμενους μήνεςΠρόσβαση για όλους στην αγορά εργασίας