Το Περιστέρι άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (video)

 In ΕΛΛΑΔΑ

Τα γιορτινά του «φόρεσε» το Περιστέρι καθώς ο Δήμαρχος της πόλης μας, Ανδρέας Παχατουρίδης, φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, κηρύσσοντας έτσι την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Με κεντρικό σύνθημα «Περιστέρι πολλών αστέρων» ο Δήμος Περιστερίου μαζί με χιλιάδες Περιστεριώτες, άναψε και φέτος στη πλατεία του Δημαρχείου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Με την φωταγώγηση του δέντρου δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον περιστεριώτικο ουρανό. Στο πλάι του κ. Παχατουρίδη, ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Αμέσως μετά ακολούθησε συναυλία των STAVENTO ενώ στην τελετή συμμετείχαν και οι ΕMIGRE, που ψυχαγώγησαν μικρούς και μεγάλους.

Πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας, είχε προηγηθεί, μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση και γιορτή, στην οποία συμμετείχαν Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι, το Δημοτικό Ωδείο, η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, τα Δημιουργικά Εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου, καθώς και τα παιδιά της σχολής χορού ON STAGE που χόρεψαν αποχαιρετώντας το 2017.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι γιορτές αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας και δήλωσε περήφανος για την πόλη του Περιστερίου.

«Ανοίξτε τις πόρτες της ψυχής σας να μπει μέσα το φως, το φως των Χριστουγέννων, να φέρει την μαγεία του σε κάθε Ελληνικό σπίτι να χαρίσει σε αυτούς που αγωνίζονται αυτό που τους αξίζει μια ζωή γεμάτη όνειρα και ελπίδες» ανέφερε.

«Τέτοια εκδήλωση δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ σε καμιά πόλη της χώρας, μόνο εδώ στο Περιστέρι την πόλη της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Το Περιστέρι μια πόλη φωτεινή, γιορτινή, αισιόδοξη. Σε πείσμα των καιρών, από σήμερα ξεκινούν οι γιορτές της πόλης» είπε χαρακτηριστικά.

Μια ακόμα σπουδαία βραδιά για το Περιστέρι που συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου και απέδειξε ότι αποτελεί μια σταθερή επιλογή για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή

Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

51 έργα μικρών ζωγράφων στολίζουν πλατεία στο Περιστέρι (video)Περιστέρι: Η Αιμιλίου Βεάκη ξανακλείνει για street party