Το Google for Nonprofits διαθέσιμο και στην Ελλάδα

 In ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί χρειάζονται πρόσβαση σε εργαλεία που τους βοηθούν να εργάζονται από απόσταση και να ευαισθητοποιούν το κοινό μέσω του διαδικτύου.

Για να υπηρετήσει τις ειδικές ανάγκες της κοινότητας των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, η ομάδα του Google for Nonprofits  επεκτείνει το πρόγραμμα στην Ελλάδα, ενώ προσφέρει εκπτώσεις στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που χρησιμοποιούν τις εκδόσεις Business και Enterprise του G Suite.

Στην πρώτη αυτή επέκταση του προγράμματος, η Google φέρνει το Google for Nonprofits στην Ελλάδα. Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν να ενεργοποιήσουν το G Suite for Nonprofits δωρεάν και να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως Gmail, Docs και Calendar. Επιπλέον, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, θα είναι διαθέσιμες, σε όλες τις εκδόσεις του G Suite, προηγμένες υπηρεσίες του Google Meet.

Για να βοηθήσει τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω του διαδικτύου, το Ad Grants Crisis Response Program, επεκτείνει στην Ελλάδα, έως το τέλος Οκτωβρίου 2020, τη μηδενική χρέωση για Διαφημιστικές Χορηγίες (Ad Grants) αξίας έως και 10.000 δολαρίων, για διαφημίσεις στο Search που βασίζονται σε κείμενο. Το πρόγραμμα Nonprofit στο YouTube, σε συνδυασμό με το Google Earth και τα Maps προσφέρουν στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ισχυρά αφηγηματικά εργαλεία, ώστε να ενισχύουν και να πολλαπλασιάζουν τα μηνύματα που σχετίζονται με τους σκοπούς τους.

Πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί εκπαιδεύονται αυτή τη στιγμή στη μετάβαση του προσωπικού τους και των προγραμμάτων τους σε μια αποκλειστικά διαδικτυακή μορφή λειτουργίας. Αυτό δημιουργεί προκλήσεις σχετικά με τους τρόπους αποθήκευσης στο cloud και την εξ αποστάσεως συνεργασία. Προκειμένου οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί να αποκτήσουν πρόσβαση στα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά του G Suite, η Google θεσπίζει γι’ αυτούς, παγκοσμίως, ειδικές εκπτώσεις για το G Suite Business (4 δολάρια ανά χρήστη τον μήνα σε σχέση με την κανονική τιμή των 12 δολαρίων) και G Suite Enterprise (8 δολάρια ανά χρήστη τον μήνα σε σχέση με την κανονική τιμή των 25 δολαρίων). Το G Suite for Nonprofits θα εξακολουθήσει να προσφέρεται χωρίς χρέωση.

Αποστολή του Google for Nonprofits είναι να ενισχύσει τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με την απαραίτητη τεχνολογία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και τις επιπλέον παροχές που διατίθενται μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Google for Nonprofits.

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα www.google.com/nonprofits, να δημιουργήσουν το δικό τους Google for Nonprofits λογαριασμό και να αποκτήσουν πρόσβαση στα εργαλεία της Google.

Πηγή

Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Homeschooling: Η τεχνολογία στην τηλεκπαίδευσηAndroid 10: Η Google «σπάει» την παράδοση στα ονόματα των λειτουργικών της