Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς οι επιχειρήσεις την ενσωματώνουν στην καθημερινότητά τους

 In ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η δύναμη της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης είναι πιθανό να αλλάξει πολλά σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων – Το πώς θα γίνει αυτό παραμένει ασαφές

Η AI (Τεχνητή Νοημοσύνη) ήταν ένας από τους πιο πολυχρησιμοποιημένους και πιο «θορυβώδεις» όρους της χρονιάς που πέρασε, σύμφωνα με το Business Insider.

Η ξαφνική εμφάνιση του ChatGPT της OpenAI στα τέλη του 2022 ξεκίνησε πολλές συζητήσεις σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη. Κάποιοι είπαν ότι θα σώσει την ανθρωπότητα, ενώ άλλοι προέβλεψαν την καταστροφή. Άλλοι φοβούνταν ότι θα έδιωχνε στρατιές υπαλλήλων από τις δουλειές τους. Ήταν όλα αυτά για τα οποία κάποιοι διευθύνοντες σύμβουλοι φαινόταν να θέλουν να μιλήσουν.

Τεχνητή νοημοσύνη: Οι άνθρωποι παραμένουν φθηνότεροι από την AI

Όλα έμοιαζαν σαν το “gen AI” να μην αφορούσε τόσο τα generative bots αλλά μια γενιά. Θα ήμασταν αυτοί που θα έλεγαν στους ανθρώπους που μας ακολουθούν πώς ήταν όταν ο κόσμος γύρισε τον διακόπτη στην τεχνητή νοημοσύνη.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη υπάρχει εδώ και δεκαετίες και τη χρησιμοποιούμε χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Ενώ γίνεται γρήγορα πιο προηγμένη, υπάρχουν φυσικά σημαντικοί περιορισμοί.

Διαβάστε περισσότερα…

Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Πότε μπορείτε να πάρετε στο παιδί σας το πρώτο του smartphoneGaming: Πόσες ώρες την ημέρα πολλαπλασιάζουν τον κίνδυνο για την υγεία – Οι ευάλωτοι παίκτες