Οι διαφορετικές Απόκριες στο Περιστέρι

 In ΕΛΛΑΔΑ

Το Περιστέρι δείχνει τα τελευταία χρόνια ότι δημιουργεί μοναδικά events για τους επισκέπτες της πόλης και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στις Απόκριες.

Το τριήμερο που έρχεται αναμένεται να αποδείξει το παραπάνω αφού ουκ ολίγες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Περιστέρι προσελκύοντας το ενδιαφέρον από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Τα δρώμενα ξεκινούν από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται με ένα μεγάλο πανηγύρι την Καθαρά Δευτέρα.

Όλες τις μέρες θα λειτουργεί στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου ο μεγαλύτερος αποκριάτικος παιδότοπος στην Αττική για τα μικρά παιδιά πλημμυρισμένος αποκριάτικα στολίδια, πολλή μουσική, τραμπολίνο και φουσκωτά!

Λίγο πιο δίπλα για μια ακόμα βδομάδα τα μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν videogames στην Gaming Arena που θα δημιουργηθεί.

Παράλληλα το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό Latin party με τη συμβολή του Φώτη & Πάνου Μεταξόπουλου όπου θα συμμετέχουν τα εργαστήρια χορού του Δήμου Περιστερίου και μασκαρεμένοι ή μη θα χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης!

Οι διαφορετικές Απόκριες στο Περιστέρι

Την Κυριακή θα κάνουν την εμφάνισή τους στη σκηνή του Εκθεσιακού οι XanaZoo που κάθε χρόνο ξεσηκώνουν τους μικρούς τους φίλους με τις γνωστές επιτυχίες τους.

Οι διαφορετικές Απόκριες στο Περιστέρι

Την ίδια μέρα το τσίρκο έρχεται στην πόλη μας, παλιάτσοι κλόουν, σχοινοβάτες, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι δημιουργούν ένα ονειρικό θέαμα που θα σας εντυπωσιάσει και σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Παραμυθιού.

Οι διαφορετικές Απόκριες στο Περιστέρι

Τέλος την Καθαρά Δευτέρα όπως κάθε χρόνο θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα με σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνες, άφθονο κρασί και παραδοσιακή συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο και την Ειρήνη Τουμπάκη.

Οι διαφορετικές Απόκριες στο Περιστέρι

Με όλα τα παραπάνω είναι σίγουρο πως το ερχόμενο τριήμερο θα είναι ξεχωριστό για όσους επιλέξουν το Περιστέρι για τη βόλτα τους αυτές τις Απόκριες.

Πηγή

Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Ηλεκτρονικό εισιτήριο… και για android – Διαθέσιμη για κινητά η εφαρμογή του ΟΑΣΑΠρόγραμμα Μαρτίου στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων