Ο Ζαν Μισέλ Ζαρ υποδέχεται τη νέα χρόνια με ένα υπερθέαμα στην Παναγία των Παρισίων

 In Uncategorized, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω διαδικτύου, σε ολόκληρη την υφήλιο – Πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε

Ο Ζαν Μισέλ Ζαρ έχει γράψει ιστορία στην δημιουργία εντυπωσιακών καλλιτεχνικών θεαμάτων. Για το φινάλε της φετινής, εξαιρετικά λόγω πανδημίας δύσκολης χρονιάς, ο πολυβραβευμένος Γάλλος συνθέτης ετοιμάζει ένα πολυθέαμα – έκπηξη το οποίο θα φιλοξενηθεί στην εμβληματική Παναγία των Παρισίων και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Welcome to the Other Side» («Καλώς ήλθατε στην άλλη πλευρά»)

Και αυτή τη φορά ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης θα χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες της τεχνολογίας προκειμένου να πετύχει ένα πρωτοποριακό και εντυοπωσιακό αποτέλεσμα. Ο ίδιος θα παίζει μουσική σε ένα στούντιο του Παρισιού ενώ την ίδια στιγμή το ψηφιακό ολόγραμμά του θα βρίσκεται στο κέντρο του εσωτερικοί χώρου της Παναγίας των Παρισίων που θα φωτίζεται από λέιζερ δημιουργώντας ένα εξαιρετικό υπερθέαμα που θα μεταδοθεί ζωντανά, από τις μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Παρισίων και της εφαρογής VRChat αλλά και από τα τηλεοπτικά δίκτυα France Inter και ΒFMTV. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 23.25 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου.

Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

WhatsApp: Δείτε σε ποια κινητά δεν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή από 1η ΙανουαρίουΟι γυναίκες στην τεχνολογία αντιμετωπίζουν εμπόδια στην εξέλιξη της καριέρα τους