Ο επιχειρηματίας της χρονιάς: Ξόδεψε 300 δολάρια για να ξεκινήσει την εταιρεία του και τώρα βγάζει 38.000 την ημέρα (vid)

 In ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ο Jayson Siu, ενώ ήταν ακόμα τελειόφοιτος λυκείου, ξεκίνησε την παράλληλη δραστηριότητα με τα αξεσουάρ αυτοκινήτων ως μέσο για να βγάλει μερικά επιπλέον χρήματα.

Το επιχειρηματικό ταξίδι ενός 21χρονου είναι μια εμπνευσμένη ιστορία μετατροπής μιας μέτριας επένδυσης σε μια παράλληλη δραστηριότητα εκατομμυρίων δολαρίων σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Ο Jayson Siu, ενώ ήταν ακόμα τελειόφοιτος λυκείου, ξεκίνησε την παράλληλη δραστηριότητα με τα αξεσουάρ αυτοκινήτων ως μέσο για να βγάλει μερικά επιπλέον χρήματα. Η αρχική του επένδυση των 300 δολαρίων πήγε σε έναν εκτυπωτή βινυλίου, επιτρέποντάς του να δημιουργεί προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα που πωλούσε σε φίλους του στο Snapchat για 3 έως 5 δολάρια το καθένα.

 

@invalid.jp

50% OFF Your FULLY Customizable LED Mirror! ADD ANY Text 😉 Clips on to ANY Car!

♬ So many hot ppl using my sound – RAYAN

Με την πάροδο του χρόνου, ο Jayson επέκτεινε την επιχείρησή του, εξερευνώντας πιο προσοδοφόρα προϊόντα. Ένα από τα προϊόντα που ξεχώρισαν ήταν ένας καθρέφτης οπισθοπορείας με οπίσθιο φωτισμό LED. Κατασκεύασε έξυπνα αυτούς τους καθρέφτες τροποποιώντας καθρέφτες αξίας 20 δολαρίων με φώτα LED και αυτοκόλλητα.

Το σημείο καμπής ήρθε τον Οκτώβριο του 2021, όταν ένα βίντεο στο TikTok που παρουσίαζε τον καθρέφτη με LED άρχισε να κερδίζει τεράστια προσοχή. Αυτό το viral βίντεο οδήγησε σε εκπληκτικές πωλήσεις ύψους 12.000 δολαρίων μέσα σε μία μόνο ημέρα. Ο Jayson βρέθηκε να εργάζεται ακούραστα για να εκτυπώνει και να κόβει ετικέτες με το χέρι για να ικανοποιήσει την ξαφνική αύξηση των παραγγελιών.

Μέσα σε ένα χρόνο, ένα άλλο βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από εννέα εκατομμύρια προβολές. Ο Jayson πιστώνει αυτή την επιτυχία τόσο στη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στη δέσμευσή του για τακτικές αναρτήσεις στο TikTok.

Πηγή : gazzetta.gr

Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Hλεκτρονικό εμπόριο: Συνεχίζει να αναπτύσσεται στην ΕΕ με ρυθμό 6% το 2022