Αυτές είναι οι ιστοσελίδες που κυριαρχούν στο αμερικανικό ίντερνετ

 In ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αναμενόμενες παρουσίες αλλά και εκπλήξεις στην πρώτη δεκάδα

Υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδες στον Παγκόσμιο Ιστό, αλλά προφανώς δεν έχουν όλες την ίδια επισκεψιμότητα και την ίδια απήχηση στους χρήστες.

Όπως γράφει το Market Watch, επικαλούμενο στοιχεία της Alexa, της εταιρείας που παρέχει στοιχεία και αναλύσεις για τη χρήση ιστοσελίδων, στα εκατό πιο δημοφιλή site στις ΗΠΑ- μετρώντας τη δημοφιλία με την επισκεψιμότητα- υπάρχουν αρκετές αναμενόμενες παρουσίες αλλά και ονόματα – εκπλήξεις.

Την πρώτη δεκάδα ανοίγουν η Google και το YouTube, που βρίσκονται στην πρώτη και στη δεύτερη θέση. Τρίτο είναι το Facebook κι ακολουθεί το Amazon, το Yahoo και η Wikipedia.org. Στην έβδομη θέση βρίσκεται το Reddit, στην όγδοη το Twitter, στην ένατη το eBay ενώ δέκατη έρχεται η πλατφόρμα LinkedIn.

Στην πρώτη εκατοντάδα υπάρχουν και τρεις ιστοσελίδες με ροζ περιεχόμενο, μεταξύ αυτών το PornHub στην 33η θέση, ακριβώς πίσω από το Weather Channel.

Στην εκατοστή θέση βρίσκεται το Scribol.

Υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδες στον Παγκόσμιο Ιστό, αλλά προφανώς δεν έχουν όλες την ίδια επισκεψιμότητα και την ίδια απήχηση στους χρήστες. Όπως γράφει το Market Watch, επικαλούμενο στοιχεία της Alexa, της εταιρείας που παρέχει στοιχεία και αναλύσεις για τη χρήση ιστοσελίδων, στα εκατό πιο δημοφιλή site στις ΗΠΑ- μετρώντας τη δημοφιλία με την επισκεψιμότητα- υπάρχουν αρκετές αναμενόμενες παρουσίες αλλά και ονόματα - εκπλήξεις. Την πρώτη δεκάδα ανοίγουν η Google και το YouTube, που βρίσκονται στην πρώτη και στη δεύτερη θέση. Τρίτο είναι το Facebook κι ακολουθεί το Amazon, το Yahoo και η Wikipedia.org. Στην έβδομη θέση βρίσκεται το Reddit, στην όγδοη το Twitter, στην ένατη το eBay ενώ δέκατη έρχεται η πλατφόρμα LinkedIn. Στην πρώτη εκατοντάδα υπάρχουν και τρεις ιστοσελίδες με ροζ περιεχόμενο, μεταξύ αυτών το PornHub στην 33η θέση, ακριβώς πίσω από το Weather Channel. Στην εκατοστή θέση βρίσκεται το Scribol.

Δείτε το διάγραμμα σε μεγέθυνση εδώ.

Πηγή

Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Εκτινάχθηκε το Instagram: Έφτασε τα 700 εκατομμύρια χρήστεςΔύο δισεκατομμύρια άνθρωποι - το ένα τέταρτο της Γης - έχουν πλέον Facebook!