Αγγλικά για όλες τις ηλικίες στο Περιστέρι

Λίγα λόγια από την ιδιοκτήτρια και ιδρυτή του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης  και Κέντρου Ξένων Γλωσσών
Μαρία Γεγάκη Μαυράκη
:

Μαρία Μαυράκη Γεγάκη

«Επί 10 χρόνια από το 1988 έως και το 1998 εργάσθηκα ως καθηγήτρια Αγγλικών στο φροντιστήριο της μητέρας μου. Η ανάγκη να δημιουργήσω μια δική μου επιχείρηση για να εξασφαλίσω το μέλλον μου και τα παιδιά μου ήταν πολύ έντονη. Αισθανόμουν ότι η μητέρα μου είχε κερδίσει το δικό της στοίχημα, είχε τολμήσει να υλοποιήσει μια δική της ιδέα (το πρώτο φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Περιστέρι). Εγώ;

Στην ερώτηση αυτή δεν άργησε να έρθει η απάντηση. Το 1998 παίρνω τη δύσκολη απόφαση να ιδρύσω το δικό μου εργαστήριο ελευθέρων σπουδών και κέντρο ξένων γλωσσών. Η πρόθεσή μου ήταν να διευκολύνω τους εργαζόμενους γονείς προσφέροντας ό,τι εγώ δεν θα προλάβαινα να κάνω στα παιδιά μου εάν εξασκούσα κάποιο άλλο επάγγελμα. Έτσι, αναλαμβάνω παιδιά από τη νηπιακή ηλικία και τους δίνω τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους διεισδύοντας στο κόσμο της πληροφορικής και των ξένων γλωσσών. Σε μεγαλύτερα παιδιά εκτός των ξένων γλωσσών και της πληροφορικής παρέχεται και η δυνατότητα να μελετήσουν με βοήθεια καθηγητών τα μαθήματα του σχολείου τους.

Η επιχείρηση από την πρώτη στιγμή είχε μεγάλη απήχηση και όλοι οι γονείς και μαθητές μας δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών που τους παρέχουμε. Αυτό ακριβώς το αποτυπώνει και ο μακρύς κατάλογος των επιτυχόντων μας στις εξετάσεις των Αγγλικών πτυχίων όλων των φορέων (Ελληνικών και Ξένων πανεπιστημίων) όλα αυτά τα χρόνια.»

Όραμα

Να δημιουργήσουμε ένα «χώρο» όπου μαθητές, γονείς και φοιτητές-ενήλικες θα μπορούν να :

✔ Διδάσκονται ξένες γλώσσες

✔ Λαμβάνουν νέες γνώσεις

✔ Εξασκούν τις γνώσεις τους

✔ Έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες των Η/Υ

✔ Περνούν ευχάριστα το χρόνο τους

Αρχές

Ο σεβασμός στην προσωπικότητα, η ηθική συμπεριφορά, η εποικοδομητική επικοινωνία – συνεργασία, η προσήλωση στο αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη μας.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search