21ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά

 In ΕΛΛΑΔΑ

Με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου» ξεκινά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου το 21ο  Παζάρι Βιβλίου, στην Πλατεία Κοτζιά, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων, σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ.

Το Παζάρι Βιβλίου που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται σε μία υπαίθρια στεγασμένη θερμαινόμενη εγκατάσταση όπου εκδότες από όλη την Ελλάδα προσφέρουν   πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Το παζάρι λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο είναι επί της οδού Αθηνάς.

Συνδιοργανώνεται από  το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και τη Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) και τελείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  του δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Ημερομηνία:

Παρ, 13/01/2017 – 09:00Κυρ, 05/02/2017 – 21:00
Recommended Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Αθήνα: Κανονικά αύριο Τετάρτη τα σχολεία - Προβλήματα σε τρία συγκροτήματαΠώς θα λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα τις Κυριακές